You must have JavaScript enabled in order to use this page. Please enable JavaScript and then reload this page in order to continue.

Annoncering på DDDTV 13
Hvordan bliver jeg sponsor / annoncør

DDDTV tilbyder flere løsninger som tilgodeser såvel sponsor, annoncører og samtidigt tager hensyn til vores fantastiske sport.

 

Interesseret i annoncering, hvor du kun betaler for det du får?

Vi kan tilbyde forskellige løsninger:

  • Med en annonce tæt på vores live kanal, er du sikker på at blive set. Annoncen har link direkte til din hjemmeside, så det er nemt for brugerne at komme i kontakt med din virksomhed. Vi skal modtage en færdig jpg. fil i 230 px. bred og 95 px. høj.
  • Med en annonce direkte i udsendelsen er du sikker på at blive set. Din annonce bliver set både på YouTube og på DDDTV live kanal, den vil også være på de efterfølgende videoer, i mange år. Vi skal modtage en færdig jpg. fil i 1000 px. bred og 250 px. høj.
  • Videospot direkte i udsendelsen, som du kender det på alle nationale og internationale TV Stationer. Du kan købe plads til din videospot, som vil blive vist i pauser og når der ikke danses på gulvet. Vi skal modtage en færdig videospot i HD1080 mp4 format.

 

Du betaler for antal visninger eller klik!

Hos DDDTV har vi over 100.000 YouTube visninger og høj aktivitet på TV Kanalen, forhør uforbindende om dine muligheder og priser.

Priser og informationer: Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.