Hjælp til PPV

DDDTV TV KANAL logo


 

De Danske Danseskoler giver dig mulighed for Pay-Per-View ved udvalgte udsendelser

Med PPV giver vi alle interesserede mulighed for at købe adgang til en udsendelse. Vi vil naturligvis gerne kunne sende alt gratis. Det er på nuværende tidspunkt ikke økonomisk muligt. Der vil derfor, ved udvalgte udsendelser, være PPV for et meget beskeden beløb.

 

Kvalitet

Udsendelserne bliver sendt i HD kvalitet.

 

Hvordan køber jeg adgang

Direkte i live video playeren. Du får mulighed for at oprette adgangskode og indtaste din mail, herefter gå til betaling og du er på. Forlader du udsendelsen, skal du bruge din mail og den adgangskode du oprettede for at komme på igen.

 

Hvilken enhed kan jeg bruge

Systemet er sat op til alle enheder: Smartphone / Tablet / Computer

Ønsker du at se udsendelserne på TV kræver det at du har computeren tilsluttet dit TV.

 

Betalings muligheder

Du kan betale med betalingskort f.eks. Visa kort men også kort som benyttes i langt de fleste lande. Du kan også vælge at betale med din PayPal konto.

 

Samarbejdspartner

For at sikre hele verden kan købe adgang og følge udsendelserne, bliver distribution og betalingssystemet håndteret af DaCast.

 

Kode

Når du betaler, indtaster du din mail adresse samt den kode du ønsker at benytte. Din mail adresse og kode giver dig adgang til at log af og log på, som du ønsker.

 

Kontakt

Har du problemer med PPV køb kan vi kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.